DIY KUSSENHOES IDEEËN VOOR EEN STIJLVOLLE MAKEOVER OP DE BEGROTING

Kussenhoes kunnen sparren een kamer in seconden, maar ze zijn kostbaar als je ze koopt van winkels. De markt is vol van nieuw design en stijlen, maar het is niet mogelijk om altijd tred te houden met de markttrends zoals ze zijn niet betaalbaar. Het is niet ook milieuvriendelijk om nieuwe Kussenhoes  te kopen en oude te verwerpen.

Wij hebben sommige ongelooflijke DIY ideeën om uw Kussenhoes te vernieuwen om uw oude basisdekking te hergebruiken en buitensporig te creëren, een opslag zoals dekking met hen.

Deze DIYs zijn zeer gemakkelijk te doen. U ze maken op uw niveau van gemak. Een elementaire lijmpistool, sommige decor items, en een creatief hoofd zijn alles wat je nodig hebt om versieren van uw kamer met fancy Kussenhoes.

  1. gebruik schroot stof in uw huis om nieuwe Kussenhoes te maken. Je hoeft alleen maar te snijden stof in de grootte van uw kussen (met inbegrip van de marge). Als u wilt huishoudelijke artikelen opnieuw te gebruiken, dan u recyclen uw oude kleren voor dit project. U ook gebruik maken van stoffen zoals keukenlinnen zoals ze hebben unieke prints en ze zijn erg goedkoop als goed. Verschillende materialen hebben hun eigen gevoel, dat lijkt luxe en interessant in de ruimte.
  2. u om het even welk patroon op uw kussenhoes met behulp van een aardappel of een vorm van spons maken. Blijf bij een basisvorm als je een beginner bent. Vormen zoals maan, sterren, fruit, en dieren zijn zeer veel in de trend. Maak je vorm op je stempel, dompel het in de kleur van uw keuze en ga stempelen!. Kies een stof kleur als u wilt de kussenhoes te gebruiken voor een langere tijd.
  3. gebruik linten en veters om ontwerpen en patronen op uw kussen weefsel te creëren. U gaan zo simplistisch of zoals uitgewerkt met het ontwerp als u wilt. Bijvoorbeeld, bevestig een fundamentele gouden kant aan de randen van het deksel met de hulp van een lijmpistool. Het zal een verfijnde tekening kamer kussen. Een andere optie is het gebruik van haak kleedjes en laag ze op de cover voor een shabby vintage kussen voor uw slaapkamer.
  4. gebruik gedrukte stoffen te maken Kussenhoes te brengen in visuele interesse in uw ruimte zonder dat het te veel gewicht. Gebruik kleuren die al een deel van uw kamer. Op deze manier bent u alleen complimenteren met de bestaande regeling van uw kamer. U ook spelen met de kleurfamilie in plaats van vasthouden aan slechts een kleur. Dus in plaats van alleen oranje, heb je prenten in de familie van rood, oranje en roze.
  5. u ook abstracte ontwerpen maken met stof verf. U elk ontwerp, maar de abstracte is iets wat het gemakkelijkst is, en iedereen kan maken. Patronen zoals Swirl, Circle, een lijn of zig-zag hoeven geen vaardigheden te worden gemaakt. Gebruik je creativiteit en geef nieuw leven uw basis Kussenhoes.

Dit zijn sommige manieren die geen inspanning vergen, en u hen in een paar uren met de punten maken die u reeds in uw huis hebt. Probeer deze DIY projecten en laat ons weten welke is uw favoriet.