Runde tepper – Legg eleganse i hjemmet ditt

Man må være oppmerksom mens dekorere sitt hjem med estetiskvegg kunst, fortryllende små kommoder sammen med aksent møbler skap samarbeidet med komfortable tepper. Mens du enkelt kan assosiere hjemmet ditt med vanlige rektangulære tepper, det er more du kan gjøre med de unike runder orientalske tepper.

Runde tepper kan bokstavelig talt gå med et hvilket som helst møbel og legge til stilen utsagnet av din generelle hjemmeinnredning. Du skal være forpliktet til forskning og analyse av den perfekte typen teppe hvis du vil for å få mest mulig ut av pengene dine. Det ligger ingen slik regel at formen på teppet skal holde seg til planløsningene som teppet kan være rund, rektangulær eller firkantet, avhengig av interiøret det har rundt. Så hvis du lurer på om et rundt teppe vil passe rett i rektangelrommene dine, så er svaret ja det kan!

Hvorfor du trenger et rundt teppe

Møbler har vanligvis rettferdige og firkantede vinkler, som veggene i de fleste rommene i hjemmet ditt. Så de fleste velger det typiske rektangel eller firkantet teppe som føles som et trygt, enkelt valg. Men det er noen omstendigheter hvor et rom virkelig kan synkroniseres med tillegg av et rundt teppe. Slik hjelper de –

  • Fremhever de buede arkitektoniske attributtene: Buede detaljer i en rom er ofteslående og spesielle. Dette vil trekke den generelle oppmerksomheten til rommet sammen og markere rommets kurver, noe som gjør dem til en enda mer bemerkelsesverdig designegenskap.
  • Vis et annet sirkulært objekt: Hvis du har et stilig møbel som en klassisk lysekrone eller et rundt speil, kan plassere et rundt teppe i det rommet fremheve det utvalgte stykket.
  • Få et lite rom til å se større ut: Bruke et rundt teppe i en liten plass er en smart manøver for å gjøre et rom føles større. Teppet gjør også at fasilitetene ser ut til å være viftet ut. Et sirkulært teppe skal skape visuell interesse, noe som bidrar til å avlede gjestene dine fra det trange rommet i et lite rom.

Tre klassiske teppe-størrelse tips

  • Konvensjonelle Størrelsesarbeider Hver gang: I et stort rom hvor du har god plass, kan du bruke et teppe som er litt ekstra stort enn møblene. På denne måten kan du opprette et enhetlig sete for alle. Mål møbler fotavtrykk, betyr det plassen som møblene har okkupert, og deretter legge til ytterligere inches for å få dimensjoner av teppet.
  • Mini Tepper kan skape definertplass: Hvis du tenker å dekke kroken med et koselig teppe, kan mindre brukes til å dekke plassene. Hvis du har en sofa i stuen, legg et lite teppe foran sofaen, med sidebord end stoler fast i hjørner.
  • Vær oppmerksom på innstillingen av møbler og romform: I en stue, spisestue eller soverom bør du fokusere på det tomme rommet, så bruk et rektangulært teppe i et rom med rektangel tomt rom.

Tepper er en viktig del av ethvert rom. Ingen tvil om at de legger til en enorm mengde varme, farge og definisjon til rommet ditt. Men som det vil være grunnlaget for alle andre fasiliteter, disse tepper hvis ikke valgt riktig kan også ta essensen av det vakre rommet, at kan ha vært sentrum for attraksjon og kan kaste visuelt kaos. Så, velg din type teppe med både mote og praktiske sinn, og hvis du bruker disse forslagene, kan du kanskje finne noe som vil gjøre begge sinn lykkelige!